logo-print

Παροχή Δωρεάν Virtual POS αποκλειστικά στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

21/02/2020

24/02/2020

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Παροχή Δωρεάν Virtual POS αποκλειστικά στα μέλη του ΔΣΘ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Συλλόγου μας και παρέχει, στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΔΣΘ και αποκλειστικά για τους δικηγόρους – μέλη του, τη δυνατότητα χορήγησης POS δωρεάν και χωρίς τη χρέωση μηνιαίου διαχειριστικού κόστους. Ε

ιδικότερα, η συμφωνία προβλέπει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης χορήγησης Virtual POS, με ταυτόχρονη λύση της προηγούμενης σύμβασης και επιστροφή της ηλεκτρονικής συσκευής  αποδοχής συναλλαγών (POS) σε καλή κατάσταση σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Με την υπηρεσία vPOS Paycenter, είναι δυνατή η πληρωμή με κάρτες μέσα από μία ασφαλή web εφαρμογή, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής, που είναι συνδεδεμένη στο Internet.

Διευκρινίζεται ότι η προσφορά ισχύει για όλα τα μέλη του ΔΣΘ, ακόμα και αυτά που δεν είχαν ήδη σύμβαση χορήγησης POS με την Τράπεζα Πειραιώς.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με πρακτικές οδηγίες για την υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας.

Πηγή: dsth.gr
Αγωγή περί κλήρου
Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send