logo-print

Δικαστικοί υπάλληλοι: Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας την εβδομάδα 3 - 10 Μαρτίου

28/02/2020

28/02/2020

Η καταχρηστική άσκηση εμπράγματου δικαιώματος υπό το πρίσμα της αντιφατικής συμπεριφοράς εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου, 2024
Οι αλγόριθμοι και το διοικητικό δίκαιο

Το Δ. Σ. του ΣΔΥΑ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας διότι δεν υπάρχει καμιά πρόοδος στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων (όπως έχουν τεθεί αναλυτικά σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας), από πλευράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν υπήρξε καν ανταπόκριση στο έγγραφο αίτημα του Συλλόγου μας για συνάντηση του Δ.Σ. με την ηγεσία του Υπουργείου.

Κατά την διάρκεια των διακοπών θα πραγματοποιηθούν κατά τόπους συγκεντρώσεις του Δ.Σ. με τους συναδέλφους όλων των Δικαστικών Υπηρεσιών για να καθοριστεί η περαιτέρω δράση μας.

  • Τετάρτη 4 Μαρτίου, ώρα 9.30 με τους υπαλλήλους που εργάζονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
  • Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Μαρτίου, ώρα 9.30, με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
  • Δευτέρα 9 Μαρτίου, ώρα 9.30, με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κτίριο του Εφετείου και του Αρείου Πάγου.
  • Τρίτη 10 Μαρτίου, ώρα 9.30 με τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή του Προέδρου του ΔΣΑ για τα προβλήματα από τις διακοπές εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων

Πηγή: sdya.gr
Πιστωτική σύμβαση και προστασία της εμπιστοσύνης, 2024
Η διόρθωση ανακριβούς πρώτης κτηματολογικής εγγραφής, 2η έκδ., 2024
send