logo-print

«Άνοιξαν» οι υποψηφιότητες για την πλήρωση της θέσης Έλληνα Δικαστή στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Υπ. Δικαιοσύνης: Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της θέσεως Έλληνα Δικαστή στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

23/09/2020

30/09/2020

ΕΣΔΑ Κατ΄άρθρο ερμηνεία

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΝΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΕΣΔΑ Κατ΄άρθρο ερμηνεία

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΝΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της θέσεως Έλληνα Δικαστή στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλυτικά αναφέρεται:

1. Προσκαλούμε τους ενδιαφερομένους, οι οποίοι επιθυμούν να καταλάβουν θέση Έλληνα Δικαστή στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, μέσα σε τριάντα ημέρες από τη δημοσίευση της πρόσκλησης αυτής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Οι υποψήφιοι πρέπει να συγκεντρώνουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρ. 1 του άρθρου 4 του ν. 4297/2014, σε συνδυασμό με την παρ. 3 του άρθρου 3 της υπό το στοιχείο 2 του προοιμίου απόφασής μας,

2. Η αίτηση υποβάλλεται στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Οργάνωσης και Λειτουργίας Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Μεσογείων 96, ΤΚ 11527, Αθήνα) και συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται λεπτομερώς οι σπουδές του υποψηφίου, η επαγγελματική του σταδιοδρομία, η γνώση ξένων γλωσσών και το τυχόν επιστημονικό του έργο.

3. Η αίτηση και το βιογραφικό υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dikastes@justice.gov.gr.

4. Επί των υποψηφιοτήτων θα γνωμοδοτήσει η αρμόδια Επιτροπή, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό το στοιχείο 2 του προοιμίου απόφασή μας.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στις ιστοσελίδες των Υπουργείων Εξωτερικών και Δικαιοσύνης.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση.

Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

send