logo-print

Δικαστικοί υπάλληλοι: Ανακατανέμονται οι οργανικές θέσεις τους σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες (Ομάδα Εργασίας)

16/04/2021

16/04/2021

Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση

Στη σύσταση και συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο την ανακατανομή των οργανικών θέσεων των δικαστικών υπαλλήλων των δικαστηρίων και δικαστικών υπηρεσιών της χώρας προχώρησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Ομάδα Εργασίας, η οποία οφείλει να περατώσει το έργο της έως 30 Ιουνίου 2021, αποτελείται από τους:

1. Ιωάννη Συμεωνίδη του Λαζάρου, Επίτροπο Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια αυτού τη Δήμητρα Γαλάνη του Δημητρίου, Αντεπίτροπο Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων.

2. Αγγελική Παπαπαναγιώτου-Λέζα του Ιωάννη, Εφέτη του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, αποσπασμένη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτής τον Ιωάννη Αναστασίου του Παναγιώτη, μετακλητό υπάλληλο στο Γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης.

3. Σοφία Φούρλαρη του Παρασκευά, Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών- ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτής τη Ρεβέκκα Λιμπεράτου του Βασιλαποστόλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών.

4. Κωνσταντίνο Ζουρνατζή του Στέφανου, Πρόεδρο Πρωτοδικών ΔΔ, Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Παναγιώτη Τσόγκα του Ηλία, Πρόεδρο Πρωτοδικών ΔΔ του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

5. Βασιλική Αναγνωστοπούλου του Γεωργίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δικαστικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με αναπληρώτρια αυτής την Αλεξάνδρα Διαλέτη του Δημητρίου, Προϊσταμένη του Α΄ Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Δικαστικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

6. Θεοφάνη Μπαλαφούτη του Δημητρίου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης της Γραμματείας του Πρωτοδικείου Πειραιώς ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Ευάγγελο Διαμαντή του Αντωνίου, Προϊστάμενο του Τμήματος Πληροφορικής του Πρωτοδικείου Πειραιώς.

7. Ιωάννα Λαζογεώργου του Ευθυμίου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Γραμματείας του Πρωτοδικείου Άμφισσας ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή αυτής τον Μιχαήλ Μαυρογένη του Γεωργίου, δικαστικό υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.

8. Δημήτριο Ζιώγα του Αθανασίου, δικαστικό υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Αθηνών ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή αυτού τον Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη του Συμεών, δικαστικό υπάλληλο του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

9. Ιωάννη Πατσιμά του Νικολάου, δικαστικό υπάλληλο του Εφετείου Πειραιώς ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού τον Γεώργιο Θάνο του Κωνσταντίνου, δικαστικό υπάλληλο του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς.

Χρέη γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί η Ζαχαρένια Βλαχάκη, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

 

Στον Πρόεδρο, τα μέλη και την εκτελούσα χρέη γραμματέα της ανωτέρω Ομάδας Εργασίας ουδεμία αποζημίωση καταβάλλεται.

Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση
Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ
send