logo-print

Συνέδριο με θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία μετά την Πανδημία

Από το Κέντρο Έρευνας Δημοκρατίας και Δικαίου (ΚΕΔΗΔ) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ στην Ελλάδα

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Διαδικτυακό συνέδριο με θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία μετά την πανδημία COVID-19, και ομιλητές ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, και της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδιοργανώνουν το Κέντρο Έρευνας Δημοκρατίας και Δικαίου (ΚΕΔΗΔ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ στην Ελλάδα στα πλαίσια του Συνεδρίου για το Μέλλον της Ευρώπης.

Το συνέδριο, με τίτλο «The EU’s Green New Deal after the COVID-19 Pandemic: Concerns and Revelations» στοχεύει στη διεπιστημονική και πολύπλευρη προσέγγιση θεμάτων που αφορούν όχι μόνον την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και την εφαρμογή αυτής μετά την πανδημία, αλλά και ευρύτερα την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και σχετικών ζητημάτων που ανακύπτουν από την εφαρμογή των ανωτέρω σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα είναι στην Αγγλική, (δίχως μετάφραση) διαδικτυακά, την Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, από τις 17.00 μέχρι τις 19.00.

Η παρακολούθηση είναι πλήρως δωρεάν, μετά από εγγραφή στον σύνδεσμο https://zoom.us/meeting/register/tJYlduuoqjouE9Ff2bdK43JLnIEGsf8PaGM9.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες στο https://kedid.org/activities/conferences/eu-green-new-deal-covid19

Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
send