logo-print

Tailored conversations με την Olivia Mazzucotelli, EU Public Policy Lead της Amazon

07/02/2022

09/02/2022

Σεμινάριο: Το δίκαιο της πώλησης κατά τον ΑΚ και την CISG
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, το Tailored Conversations φιλοξενεί την Olivia Mazzucotelli, EU Public Policy Lead της AMAZON σε μια ενδιαφέρουσα, αποκλειστική συζήτηση όπου θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, η σχέση της Amazon με τους καταναλωτές, το νομικό πλαίσιο και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα για τη νόμιμη αγοραπωλησία προϊόντων.

To Tailored Conversations θα διεξαχθεί ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Η ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ

Η Olivia Mazzucotelli, EU Public Policy Lead της Amazon, είναι δικηγόρος, brand protection expert με μακρόχρονη εμπειρία στο δίκαιο διανοητικής ιδιοκτησίας. Πριν μεταφερθεί στο τμήμα Public Policy το 2020, εργάσθηκε για 2 χρόνια στην ομάδα Global Brand Relations της Amazon, υποστηρίζοντας brands σε όλους τους κλάδους της αγοράς, σχετικά με ζητήματα κατοχύρωσης και προστασίας της διανοητικής ιδιοκτησίας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει νομική σύμβουλος παρόχων υπηρεσιών τεχνολογίας για θέματα competitive intelligence, ονομάτων χώρου (domain names) και ασφάλειας του διαδικτύου. Η Olivia κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια με αντικείμενο τη διανοητική ιδιοκτησία (Europol, Interpol, APRAM κλπ.) στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Σε νομικούς και επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον κλάδο της μόδας και της πολυτέλειας, ενδεικτικά:

Δικηγόρους (Δικηγορικές εταιρείες, In-house δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες)

Ασκούμενους Δικηγόρους

Αποφοίτους Νομικής Σχολής

Φοιτητές Νομικής Σχολής

Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μόδας, της πολυτέλειας και του ηλεκτρονικού εμπορίου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Early bird (έως 20/01/2022): 25 ευρώ

Regular: 35 ευρώ

Για την εγγραφή σας στο Tailored Conversations αποστέλλετε email στο info@tailored.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και το αποδεικτικό καταβολής του κόστους συμμετοχής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5096 – 094397 – 567

ΙΒΑΝ:GR48 0172 0960 0050 9609 4397 567

Δικαιούχος: ΤΕΪΛΟΡΝΤ (TAILORED): ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

** Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διατραπεζικής μεταφοράς του κόστους συμμετοχής, το ποσό πρέπει να λαμβάνεται καθαρό και επιβαρύνεστε με το σύνολο των εξόδων και προμηθειών συναλλαγής.

Πολιτική ακυρώσεων:

(α) Σε περίπτωση ακύρωσης που γνωστοποιείται εγγράφως (στο info@tailored.gr) έως τις 15.02.2022 θα επιστρέφεται το 50% του κόστους συμμετοχής.

(β) Σε περίπτωση ακύρωσης από τις 16.02.2022 και μετά δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@tailored.gr

+30 6945 632092 (Αλεξάνδρα Βαρλά)

tailored.gr

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση