logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο

Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5
Ασφαλιστικά μέτρα και ακίνητα Δημοσιεύματα ΕπαΚ Νο 6

Το ν.π.δ.δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο προσκαλεί όσες/ους υποψήφιες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, στο ν.π.δ.δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο, να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι 13 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, η άσκηση των ασκούμενων στον Φορέα ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και λήγει 31 Αυγούστου 2023.

Οι θέσεις των ασκούμενων δικηγόρων ορίζονται σε έξι (6). Η μία από τις έξι (6) θέσεις αυτές καταλαμβάνεται κατά προτεραιότητα από άτομο με αναπηρία (ΑMEA), που πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ο υποψήφιος δικηγόρος παρέχει τις υπηρεσίες του κατά τις ώρες λειτουργίας του Φορέα.

Ο υπεύθυνος τήρησης και ελέγχου της άσκησης του απασχολούμενου υποψήφιου δικηγόρου, είναι ο Προϊστάμενος εκάστου Τμήματος της Νομικής Διεύθυνσης του Φορέα.

Η μηνιαία αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων (600,00) ευρώ, ποσό που δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και θα καταβάλλεται κάθε ημερολογιακό μήνα με την έκδοση των σχετικών παραστατικών (Τιμολόγιο/απόδειξη παροχής υπηρεσιών). Η αμοιβή του ασκούμενου καταβάλλεται με βάση την μηνιαία έκθεση του Προϊσταμένου της Νομικής Διεύθυνσης του Φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι πρέπει να μη συμπληρώνουν το προβλεπόμενο 18μηνο της άσκησης πριν από το πέρας της δωδεκάμηνης άσκησής τους στον Φορέα και να είναι εγγεγραμμένοι ως ασκούμενοι σε Δικηγορικό Σύλλογο.

Κατά την υποβολή της αίτησής τους, οι υποψήφιοι συμπληρώνουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία δηλώνουν:

α) τα στοιχεία αστυνομικού δελτίου ταυτότητας,

β) στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση),

γ) τον αριθμό μητρώου ασκούμενου,

δ) ότι δεν συμπληρώνεται το προβλεπόμενο 18μηνο της άσκησής τους πριν από το πέρας της δωδεκάμηνης άσκησής τους στο Ν.Π.Δ.Δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο

ε) ότι αποδέχονται τη θέση τους, εφόσον επιλεγούν, και δεν συντρέχει έκτακτος λόγος που να δικαιολογεί την αποποίησή της

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση.

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ