logo-print

Πως μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν tablet, laptop και πρόσβαση στο διαδίκτυο

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση

Η δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού στους πολίτες που είναι ωφελούμενοι του κοινωνικού μερίσματος και κατοικούν στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).

Σκοπός της δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών, καθώς και η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου από τους πολίτες αυτούς.

Οι ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση έως τις 30/20/2015, να αποκτήσουν εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (lapto, tablet) αλλά και να λάβουν ενημέρωση-υποστήριξη για τη χρήση των συσκευών και του διαδικτύου.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι ωφελούμενοι πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και οι οποίοι, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), κατοικούν σε μία από 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης, σύμφωνα με τη δηλωθείσα κατά την 31/12/2014 στο πληροφοριακό σύστημα “TAXISNET” και ισχύουσα διεύθυνση κατοικίας.

Στην ιστοσελίδα της Ψηφιακής Αλληλεγγύης μπορείτε να δείτε τις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το e-inclusion.gr

Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send