logo-print

Πληρωμή δικαιούχων για τις εκλογές της 25/1

26/02/2015

16/11/2017

Δίκαιο αναγκαστικής εκτελέσεως ΙΙ, 3η έκδ.
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοινώνει, ότι σήμερα (σ.σ. χθες) Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 20115, απέστειλε κατάσταση πληρωμής για 31.235 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 1689 δικαιούχοι δεν είχαν υποβάλει αίτηση IBAN κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay

Επίσης υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:

  • Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), Μέσω της προαναφερόμενης διεύθυνσης, από τον κάθε δικαιούχο (Έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα, κλπ).

  • Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού, γίνεται μόνο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNet.

Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

ΕΣΔΑ Κατ΄άρθρο ερμηνεία

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΝΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

send