logo-print

Άρθρο 21 - Απόφαση ΕΕΤΤ 750/2/19.02.2015 - Προστασία Δεδομένων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

24/03/2015

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

1. Τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων Φορέων Ονομάτων Χώρου δεν δημοσιοποιούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους.

2. Kατ’ εξαίρεση από τα παραπάνω, η EETT σε κάθε περίπτωση γνωστοποιεί τα στοιχεία του Φορέα Ονόματος Χώρου με κατάληξη .gr εφόσον υπάρχει σχετική Εισαγγελική Παραγγελία.

3. Τα προσωπικά δεδομένα των νομικών προσώπων Φορέων Ονομάτων Χώρου κοινοποιούνται σε τρίτους κατόπιν αιτήματος τους.

4. Κατόπιν εκδόσεως σχετικής αποφάσεως της ΕΕΤΤ είναι δυνατόν να επιτραπεί στους Καταχωρητές να κοινοποιούν σε τρίτους προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων Φορέων Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr που ανήκουν στην διαχείριση τους και που δεν έχουν αρνηθεί ρητά την δημοσιοποίηση τους, εφόσον τους υποβληθεί σχετική αίτηση.

5. Οι Καταχωρητές κοινοποιούν προσωπικά δεδομένα των νομικών και φυσικών προσώπων Φορέων Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr που ανήκουν στην διαχείριση τους, κατόπιν αιτήματος αρμόδιας δημόσιας ελεγκτικής αρχής.

6. Με την επιφύλαξη των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι Καταχωρητές συγκεντρώνουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα προσώπων που υποβάλλουν δηλώσεις καταχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr ή δηλώσεις άλλων πράξεων επί Ονόματος Χώρου με κατάληξη .gr μόνο στο βαθμό που αυτά είναι απαραίτητα για την επεξεργασία των Δηλώσεων αυτών. Η συλλογή ή επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για άλλους σκοπούς απαγορεύεται, χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου προσώπου, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση