logo-print

1st Athens Digital Payment Summit: Συνέδριο για τις ψηφιακές πληρωμές

30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

24/09/2015

29/01/2018

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση

Το παρόν και το μέλλον των ψηφιακών πληρωμών θα βρεθούν στο επίκεντρου του πρώτου Athens Digital Payments Summit, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Το Athens Digital Payments Summit διοργανώνεται από την International Telecommunication Union-ITU, το TEE, και την ΕΜηΠΕΕ, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού, Ναυτιλίας και την υποστήριξη της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το συνέδριο στοχεύει στην ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων αναφορικά με την ενσωμάτωση και την επιτυχή εφαρμογή στην Ελλάδα της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, και στο άνοιγμα ενός γενικότερου διαλόγου σχετικά με τις προκλήσεις που παρουσιάζονται για την Ελλάδα.

Οι θεματικές του συνεδρίου θα είναι οι προκλήσεις των ψηφιακών πληρωμών για το λιανικό εμπόριο και τον τραπεζικό κλάδο, το ψηφιακό οικοσύστημα και η χρήση smart phones, καθώς και το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο athensdps.com

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ