logo-print

Εκπτωτικό Πρόγραμμα για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

24/09/2015

16/11/2017

Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλαίσιο της πολιτικής υπηρεσιών και παροχών προς τα μέλη του, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για τα μέλη του Συλλόγου.

Σκοπός είναι η δημιουργία μίας λίστας συνεργαζόμενων επιχειρήσεων-επαγγελματιών κ.α. οι οποίοι θα προσφέρουν, σε προνομιακές τιμές, τα προϊόντα-υπηρεσίες τους στα μέλη του Συλλόγου. Προς τούτο, πέραν της δημοσιοποίησης μέσω του διαδικτύου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών απευθύνθηκε στους φορείς εκπροσώπησης των επαγγελματιών και ζήτησε την προσφορά προς τους Δικηγόρους - μέλη του ΔΣΑ εκπτώσεων στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, υποβάλλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΣΑ στα γραφεία του ΔΣΑ , Ακαδημίας 60, Αθήνα, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  ekptotiko-programma@dsa.gr .

Για την αποδοχή ή μη της αίτησης αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της συνεργασίας για οποιοδήποτε λόγο , και ιδίως σε περίπτωση μονομερούς μεταβολής των όρων της προσφοράς εκ μέρους των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είτε παραπόνων εκ μέρους των μελών του για την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να διακόπτουν τη συνεργασία τους με έγγραφη ειδοποίηση στον ΔΣΑ  προ 30 ημερών.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν δημιουργεί οποιοδήποτε δικαίωμα αποκλειστικότητας για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Ο ΔΣΑ διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει κατ’ απόλυτη κρίση επιχειρήσεις και επιτηδευματίες στο εκπτωτικό του πρόγραμμα.

O  κατάλογος των συνεργαζομένων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών, καθώς οι προνομιακές τιμές και προσφορές τους, αναρτάται   σε ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ  www.dsa.gr και επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ