logo-print

Τμήμα ΙΙ - Απόφαση 616/2015 Επιτροπής Ανταγωνισμού - Μεθοδολογία συστήματος μοριοδότησης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

04/03/2016

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός

Το Σύστημα Μοριοδότησης καταλαμβάνει τόσο τις καταγγελίες, όσο και τις αυτεπάγγελτες έρευνες, και διενεργείται κατά κανόνα εντός τριών (3) μηνών από την προσήκουσα υποβολή τους επί καταγγελιών ή από την αξιολόγηση του πρώτου μέτρου έρευνας επί αυτεπάγγελτων ερευνών.

Κατά την εφαρμογή του Συστήματος Μοριοδότησης, η κάθε παράμετρος προτεραιοποίησης παρέχει ακέραιο βαθμό / ακέραιους βαθμούς.

Η ανώτερη βαθμολογία που μπορεί να συγκεντρώσει μία υπόθεση είναι δέκα (10) βαθμοί.

Η σειρά κατάταξης των υποθέσεων μπορεί, όταν αυτό κρίνεται δικαιολογημένο, να αναθεωρείται με απόφαση του Γενικού Διευθυντή, η οποία υποβάλλεται προς έγκριση στην πρώτη Ολομέλεια της Επιτροπής που συγκαλείται μετά τη λήψη της απόφασης. Η Ολομέλεια μπορεί να απορρίπτει την απόφαση του Γενικού Διευθυντή.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού δεν θα εξετάζει υποθέσεις που συγκεντρώνουν, κατ’ εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης, βαθμολογία κατώτερη ή ίση του τρία (3). Καταγγελίες που λαμβάνουν χαμηλή βαθμολογία (βαθμολογία κατώτερη ή ίση του τρία (3) απορρίπτονται με απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού ή του Αντιπροέδρου μετά από εξουσιοδότηση, ύστερα από εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού. Οι απορριπτικές αποφάσεις καταγγελιών λόγω χαμηλής βαθμολογίας είναι αιτιολογημένες και κοινοποιούνται στον καταγγέλλοντα μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από τη λήψη τους. 

H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
send