logo-print

Πώς κατανέμονται οι νέες θέσεις εισαγγελικών λειτουργών στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας;

4 νέες θέσεις Εισαγγελέων Πρωτοδικών από 1η Ιουνίου

01/04/2016

16/11/2017

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα 31/2016 σχετικά με την κατανομή οργανικών θέσεων εισαγγελικών λειτουργών στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας. 

Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα, οι οργανικές θέσεις των Εισαγγελέων Πρωτοδικών, οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Ν. 4285/2014, κατανέμονται από την 1η Ιουνίου 2016 στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας ως εξής:

1. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε πενήντα τρεις (53).

2. Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε έντεκα (11).

3. Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τρεις (3).

4. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τέσσερις (4).

Δείτε ολόκληρο το Προεδρικό Διάταγμα 31/2016 εδώ.

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
send