logo-print

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια τροφίμων

16/05/2016

16/11/2017

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας το σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων για την προμήθεια τροφίμων.

Πρόκειται για σχέδιο που παραδόθηκε από την αρμόδια για τη σύνταξή του επιτροπή που ορίστηκε με την υπ αριθ. 68/14-12-2015 απόφαση της Ολομέλειας της Ε.Π.Υ.

Το σχέδιο αφορά μία σειρά από κατηγορίες τροφίμων και συγκεκριμένα: Ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, αυγά, γάλα, γιαούρτι, διατηρημένα τρόφιμα, διάφορα γαλακτοκομικά, είδη παντοπωλείου, ελαιόλαδο, κατεψυγμένα κρέατα, κατεψυγμένα λαχανικά, κατεψυγμένα πουλερικά, κατεψυγμένα αλιεύματα, νωπά κρέατα, νωπά οπωρολαχανικά, νωπά πουλερικά, τυροκομικά.

Στη δημόσια διαβούλευση μπορείτε να συμμετέχετε εδώ.

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

send