logo-print

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια τροφίμων

16/05/2016

16/11/2017

Ναυτικό Δίκαιο, 5η έκδ., 2024
Το προσύμφωνο στο κτηματολογικό δίκαιο - Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 23

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας το σχέδιο των τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων για την προμήθεια τροφίμων.

Πρόκειται για σχέδιο που παραδόθηκε από την αρμόδια για τη σύνταξή του επιτροπή που ορίστηκε με την υπ αριθ. 68/14-12-2015 απόφαση της Ολομέλειας της Ε.Π.Υ.

Το σχέδιο αφορά μία σειρά από κατηγορίες τροφίμων και συγκεκριμένα: Ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, αυγά, γάλα, γιαούρτι, διατηρημένα τρόφιμα, διάφορα γαλακτοκομικά, είδη παντοπωλείου, ελαιόλαδο, κατεψυγμένα κρέατα, κατεψυγμένα λαχανικά, κατεψυγμένα πουλερικά, κατεψυγμένα αλιεύματα, νωπά κρέατα, νωπά οπωρολαχανικά, νωπά πουλερικά, τυροκομικά.

Στη δημόσια διαβούλευση μπορείτε να συμμετέχετε εδώ.

Η διαιτητική συμφωνία στις διεθνείς συναλλαγές, 2025
Ανώνυμες Εταιρίες