28/1: Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

22/01/2014

16/11/2017

Με αφορμή τον εορτασμό της 8ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2014, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:30 - 14:30 στα γραφεία της (Κηφισίας 1-3, 1ος όροφος, Αθήνα).

Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από το Συμβούλιο Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης εδώ και 7 χρόνια. Ο εορτασμός της ημέρας αυτής αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27/1/2014 ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες της Αρχής σε διάφορα σχολεία της Αττικής.

Επιπλέον, στις 28/1 ειδικός επιστήμονας της Αρχής θα συμμετέχει σε διαδικτυακό σεμινάριο - συζήτηση (webinar) με εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία της Ελλάδας και θέμα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Κοινωνικά Δίκτυα» που διοργανώνεται από τον ενημερωτικό κόμβο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» του Yπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο dpa.gr

Πηγή: dpa.gr

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

send