Το άρθρο 13 της πρότασης Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα απειλεί το Διαδίκτυο

Σώστε το Διαδίκτυο - Διαγράψτε το άρθρο 13 της Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα

13/06/2018

14/06/2018

Στις 20-21 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για την οδηγία σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Εάν εγκριθεί το άρθρο 13 της πρότασης οδηγίας για την πνευματική ιδιοκτησία, θα επιβληθεί ευρεία λογοκρισία σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε ηλεκτρονικά. 

Πείτε στους ευρωβουλευτές σας ότι ότι τους χρειάζεστε για να προστατεύσουν το Διαδίκτυο, από μηχανές επιτήρησης και λογοκρισίας!

Δείτε την επιστολή που απέστειλαν σχετικά με το προτεινόμενο άρθρο 13 στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινβουλίου, Antonio Tajani, δεκάδες διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας, όπως ο Vint Cerf, ο Tim Berners-Lee, ο Jimmy Wales, η Mitchell Baker και πολλοί ακόμα.

Τα μέλη του κοινοβουλίου είναι τα μόνα που μπορούν να σταθούν ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Τι μπορώ να κάνω;

Επικοινωνήστε με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις 20 Ιουνίου και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που προστατεύουν το Διαδίκτυο σας, ένα διαδίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε ειδήσεις και πολιτισμό με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου μπορείτε να περιμένετε δίκαιη μεταχείριση και όπου τα δικαιώματά σας ως πολίτες  της ΕΕ  προστατεύονται.

Μάθετε περισσότερα στο openstandards.ellak.gr

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.