logo-print

Η Ευρώπη υπό πίεση. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Διεθνούς Μετανάστευσης

Ημερίδα του Ιδρύματος Konrad Adenauer και του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη και Δρ. Α. Σαμαρά-Κρίσπη

29/10/2015

29/01/2018

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Η επίδραση των Ενωσιακών Ελευθεριών στην ενεργειακή ρύθμιση, 2025

Ημερίδα με τίτλο «Η Ευρώπη υπό πίεση. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Διεθνούς Μετανάστευσης» διοργανώνει το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη και Δρ. Αναστασίας Σαμαρα-Κρίσπη και το ίδρυμα KONRAD ADENAUER στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στις 3/11/2015 και ώρα 5-9 το απόγευμα. 

Στην ημερίδα θα συζητηθούν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις, μεταξύ αυτών και την Έκτακτη Σύνοδο για το μεταναστευτικό στις Βρυξέλλες, και θα παρουσιασθεί και θα αναλυθεί το πολυδιάστατο και κρισιμότατο αυτό πρόβλημα, καθώς και τα αίτια, οι προοπτικές και τα μέσα αντιμετώπισής του, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανακοπή κατά διαταγής πληρωμής, 5η έκδ., 2024
Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ