Ημερίδα της Greenlane με θέμα ηλεκτρονικό εμπόριο και τελωνειακά ζητήματα

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στο Μουσείο της Ακρόπολης

06/05/2018

Η Greenlane, μια πρωτοβουλία δικηγορικών εταιρειών για θέματα τελωνείων και διεθνούς εμπορίου, και η δικηγορικη εταιρεία Drakopoulos διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τους δασμούς και άλλα τελωνειακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, έχει ως με θέμα το Ηλεκτρονικό εμπόριο και τελωνειακά ζητήματα, με ενδιαφέρουσες θεματικές, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, τα ζητήματα κανονιστικής συμμόρφωσης σε σχέση κατά τις εισαγωγές και την εισαγωγή εμπορευμάτων χαμηλής ποιότητας.

Ομιλητές από τις τελωνειακές αρχές, τις επιχειρήσεις και την Greenlane θα μοιραστούν την εμπειρία τους επί των κανονιστικών ζητημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι επιχιερήσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την κανονιστική τους συμμόρφωση στις διεθνείς πωλήσεις των προϊόντων τους.

Οι εργασίες θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για την εγγραφή σας, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.