Ν. 4469/2017 - Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων σε λειτουργία – Πρώτα συμπεράσματα

Εκδήλωση του Οργανισμού Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Γερμανόγλωσσων Νομικών Βόρειας Ελλάδας

11/09/2017

16/11/2017

Ο Οργανισμός Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης (ΟΔΔΕΕ) του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και ο Σύνδεσμος Γερμανόγλωσσων Νομικών Βόρειας Ελλάδας διοργανώνουν βραδιά συζήτησης με τίτλο:

Ν. 4469/2017 - Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων σε λειτουργία – Πρώτα συμπεράσματα

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 βραδιά συζήτησης με εισηγητές τους κ.κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και Νικόλα Κανελλόπουλο, Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.), Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δικηγορικών εταιριών Ελλάδας (ΣΔΕΕ), Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή και Δικηγόρο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση  για τα πρώτα συμπεράσματα από την λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών των ελληνικών επιχειρήσεων, ο οποίος εισήχθη για πρώτη φορά στην ελληνική έννομη τάξη με τον Ν. 4469/2017.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο griechenland.ahk.de

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

send