Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

13/10/2016

29/01/2018

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το Εαρινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων (European Young Bar Association) για το έτος 2017.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει αναλάβει η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων (EYBA είναι η μεγαλύτερη οργάνωση νέων δικηγόρων πανευρωπαϊκά, με συμμετέχουσες σε αυτήν ενώσεις από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη.

Σε ετήσια βάση η ΕΥΒΑ διοργανώνει δύο συνέδρια, στο πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνονται επιστημονικές ημερίδες, πανευρωπαϊκή συνέλευση των μελών και σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο οι συμμετέχοντες, εκτός της διαρκούς επιστημονικής κατάρτισης και της λήψης κρίσιμων συνδικαλιστικών αποφάσεων, να γνωρίσουν την ιστορία και την κουλτούρα της διοργανώτριας πόλης.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, ενώ το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Συνέδριο είναι καλεσμένος όλος ο νομικός κόσμος της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης χώρας, ενώ σύντομα πρόκειται να ανοίξει και διαδικτυακή εφαρμογή προεγγραφής για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Κατόπιν απόφασης του ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ και δεδομένων των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από την προσφυγική κρίση, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε δράσεις και φορείς με στόχο την ανακούφιση των προσφύγων και την ομαλή ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία.

Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν για το επιστημονικό μέρος του Συνεδρίου, ενώ μειωμένο κόστος συμμετοχής θα υπάρχει για τα μέλη της ΕΑΝΔιΘ.

Σύνδεση στο Lawspot

Enter your e-mail address or username.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
logo

Δεν έχετε λογαριασμό;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Lawspot ανεξαρτήτως ιδιότητας, ως δικηγόρος, συμβολαιογράφος ή και απλός χρήστης, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Αν είστε δικηγόρος, με την εγγραφή σας στο Lawspot.gr κερδίζετε σημαντικά οφέλη. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

send