logo-print

Pro Justitia: Διαθέσιμος online ο 2ος τόμος του περιοδικού της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ

Με πολλές ενδιαφέρουσες μελέτες και αφιέρωμα σε σύγχρονα θέματα του Δικαίου της Πληροφορικής

10/07/2017

16/11/2017

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο δεύτερος τόμος του περιοδικού της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ «Pro Justitia».

Ο δεύτερος τόμος της Ηλεκτρονικής Επετηρίδας της Νομικής Σχολής του AΠΘ «Pro Justitia» περιλαμβάνει τα κείμενα που αναρτήθηκαν στο ομότιτλο ηλεκτρονικό περιοδικό της Σχολής κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους 2016.

Όπως αναφέρει στο σημείωμά της η συντακτική επιτροπή, η έκδοσή του συστηματοποιεί σε ενότητες την ύλη αυτή και την καθιστά ευχερέστερα προσβάσιμη.

Οι μελέτες καλύπτουν και πάλι ένα μεγάλο εύρος των γνωστικών αντικειμένων της Σχολής, ενώ το αφιέρωμα του έτους αυτού αφορά σύγχρονα θέματα του Δικαίου της Πληροφορικής.

Τέλος, ο δεύτερος αυτός τόμος, περιλαμβάνει αφενός μια ενότητα με τις εισηγήσεις του δεύτερου ετήσιου Συνεδρίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2016 και είχε ως θέμα τη «Δίκαιη Δίκη», και αφετέρου μια ενότητα με τις εισηγήσεις των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων της Νομικής Σχολής στο δεύτερο ετήσιο συνέδριο αυτών, που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2016 και είχε ως γενικό θέμα τα «Ζητήματα αιχμής της προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην ελληνική και τη διεθνή έννομη τάξη».

Το δεύτερο τόμο του περιοδικού «Pro Justitia» μπορείτε να βρείτε στο epublications.web.auth.gr

Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send