logo-print

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ οι διεθνείς διαγωνισμοί υδρογονανθράκων για Ιόνιο και Κρήτη

Αιτήσεις υπέβαλαν η κοινοπραξία Total-ExxonMobil-ΕΛ.ΠΕ. για τις θαλάσσιες περιοχές Νοτιοδυτικά και Δυτικά της Κρήτης, και η Energean Oil & Gas, για τη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο)

14/08/2017

16/11/2017

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δύο διεθνείς διαγωνισμοί για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε θαλάσσιες περιοχές σε Ιόνιο, Δυστικά και Νοτιοδυτικά της Κρήτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, το υπουργείο προχώρησε στην προκήρυξη των διαγωνισμών μετά την υιοθέτηση από το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. της εισήγησης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη αναφορικά με την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Οι νέες προκηρύξεις για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων προωθούνται ύστερα από τις αιτήσεις που υπέβαλαν, η κοινοπραξία Total-ExxonMobil-ΕΛ.ΠΕ., που ενδιαφέρεται για τις θαλάσσιες περιοχές Νοτιοδυτικά και Δυτικά της Κρήτης, και της Energean Oil & Gas, για θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο).

Το ΥΠΕΝ καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν προσφορές εντός 90 ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της Ανακοίνωσης της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν στην ΕΔΕΥ Α.Ε.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις για Ιόνιο και Κρήτη.

Αθέτηση ρήτρας παρεκτάσεως αποκλειστικής διεθνούς δικαιοδοσίας και αποζημιωτική ευθύνη - Σειρά Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 8

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
send