logo-print

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής Εμπορική Διαιτησία, Δικονομικό Διεθνές Δίκαιο» στη Νομική Σχολή Θράκης

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

29/08/2017

16/11/2017

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η προκήρυξη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την εισαγωγή των υποψηφίων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής Εμπορική Διαιτησία, Δικονομικό Διεθνές Δίκαιο».

Ο αριθμός εισακτέων ορίστηκε ως εξής:

1. Κατεύθυνση Διεθνούς Εμπορικής Διαιτησίας (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί χωρίς εξετάσεις):

2. Κατεύθυνση Δικονομικού Διεθνούς Δικαίου (αριθμός εισακτέων: 20 με εξετάσεις και 5 δικαστικοί λειτουργοί χωρίς εξετάσεις):

Οι υποψήφιοι, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά φάκελο υποψηφιότητας από 28 Ιουλίου 2017 έως 20 Σεπτεμβρίου 2017, τον οποίο, όσοι επιλεγούν, θα κληθούν να καταθέσουν και σε έντυπη μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στους χώρους διδασκαλίας και εξετάσεων του Τμήματος Νομικής εντός του μηνός Οκτωβρίου (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων ).

Η ολοκλήρωση των σπουδών στο Π.Μ.Σ. «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ» προϋποθέτει παρακολούθηση μαθημάτων για δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα και την επιτυχή υποστήριξη Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Διατριβής η συγγραφή της οποίας λαμβάνει χώρα στη διάρκεια του β’ εξαμήνου.

Οι φοιτητές που θα εισαχθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα είναι υποχρεωμένοι στην καταβολή διδάκτρων, το ποσό των οποίων ανέρχεται στα 3000 € για πλήρη κύκλο σπουδών.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στο law.duth.gr

Αγωγή περί κλήρου
Πολιτειολογία
send