logo-print

Σεμινάριο με θέμα «Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

20 έως και 23 Νοεμβρίου με ελεύθερη συμμετοχή

13/11/2017

16/11/2017

Το Ελληνικό Σύνταγμα, τόμ. 1, 2025
Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» στο αμφιθέατρο "Ι. Μανωλεδάκης" του ΔΣΘ (Τσιμισκή 103, είσοδος από Ισαύρων) από 20 έως και 23 Νοεμβρίου 2017.

Το Σεμινάριο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, στο πλαίσιο του προγράμματος Jean Monnet “Discourses on European Union and Human Rights” που υλοποιεί το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα και γίνεται με την ευγενική χορηγία φιλοξενίας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή στο σύνολο ή σε μέρος μόνον αυτού είναι ελεύθερη, αλλά όσοι/όσες επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης οφείλουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον τις 18 από τις 24 ώρες και να προεγγραφούν στέλνοντας μήνυμα με το πλήρες ονοματεπώνυμο τους και θέμα “Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ε.Ε.” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [contact@koufafoundation.org(link is external)] ως τις 19 Νοεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος(link is external).

Η κληρονομική διαδοχή στο κτηματολογικό δίκαιο, 2024
Εργοδοτική ιδιότητα και ευθύνη, 2025
send