logo-print

Το WordCamp επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για το 2019

30/07/2019

30/07/2019

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά τοπικό της WordCamp. Συγκεκριμένα, φέτος έχει τη χαρά να ανακοινώσει και να διοργανώσει 2 WordCamp event μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο!

Σε συνέχεια του επιτυχημένου WordCamp Athens 2019, το WordCamp Thessaloniki επιστρέφει στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019, όπου θα φιλοξενηθεί και πάλι στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενήσει ομιλίες και συμμετέχοντες με κοινό ενδιαφέρον την αποτελεσματική προβολή μέσα από το Διαδίκτυο.

Τι είναι το WordCamp;

Το δεύτερο WordCamp Thessaloniki, είναι ένα συνέδριο που αφορά το WordPress, το διαδίκτυο και τις τεχνολογίες γύρω από αυτό. Περίπου το 33% των sites που διαβάζεις καθημερινά, είναι φτιαγμένα με βάση το ανοικτό λογισμικό του WordPress. Πρόκειται για μία πλατφόρμα της οποίας η χρήση αυξάνεται διαρκώς, ειδικά στην Ελλάδα.  Άλλα θέματα που καλύπτονται σε συνέδρια σαν και αυτό που ετοιμάζεται, είναι το design, τα social media, τα e-shops, οι startups, το blogging. 

Ένα WordCamp απευθύνεται σε κάθε χρήστη του διαδικτύου που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress και την τεχνολογία, χωρίς κανέναν περιορισμό: web developers, web designers, bloggers, δημοσιογράφοι, content editors, web editors, social media managers και πολλές άλλες ειδικότητες είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

Πού γίνεται το συνέδριο;

Φέτος λοιπόν κλείνουμε το ραντεβού μας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2, στις αίθουσες Αιμίλιος Ριάδης και Μουσείο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου το main event, τις ομιλίες και το networking. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε  για το contributor day, το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα.

Κάλεσμα για Ομιλητές

Αν θέλεις να μοιραστείς με την Ελληνική Κοινότητα του WordPress την εμπειρία, τις γνώσεις σου, την ιστορία σου, γύρω από τεχνικά και άλλα δημιουργικά ζητήματα που πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν το κοινό του WordCamp Thessaloniki 2019, σύντομα το κάλεσμα για ομιλητές θα είναι ενεργό για να κάνεις την αίτησή σου. Αναζητούμε ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους, πείρα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αμεσότητα προς το κοινό και μεταδοτικότητα.

Κάλεσμα για χορηγούς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις το τέταρτο τοπικό WordCamp της Κοινότητας, προωθώντας ταυτόχρονα τη φίρμα σου, γίνε χορηγός στο WordCamp Thessaloniki 2019. Δες τα διαθέσιμα πακέτα που σχεδίασε για σένα η οργανωτική ομάδα και επέλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Κάλεσμα για φωτογράφους

Κάποιος πρέπει να κρατήσει αυτές τις στιγμές και τα χαμόγελα αναλλοίωτα στο χρόνο και να μας βοηθήσει να μείνουν οι αναμνήσεις ζωντανές. Αν είσαι φωτογράφος ή βιντεογράφος και θέλεις να βοηθήσεις εθελοντικά, συμπλήρωσε την αίτηση που θα βρεις εδώ.

Κάλεσμα για εθελοντές

Η οργανωτική ομάδα ζητά τη συνεισφορά και τη στήριξή σου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του συνεδρίου (μία ημέρα πριν) και κατά τη διάρκεια του κυρίου event. Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα του καλέσματος για εθελοντές και κάνε μαζί μας αυτό το ταξίδι!

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα ήδη εδώ, για να αποκτήσεις το μαγικό χαρτάκι της εισόδου. Παρακολούθησε ενδιαφέρουσες ομιλίες για το δημοφιλέστερο CMS και ανακατέψου με το πλήθος. Έλα να γίνεις κομμάτι της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress και να ζήσεις μαζί μας αυτή την εμπειρία. 

Μάθε για τις πιο σημαντικές ημερομηνίες του συνεδρίου στο διαθέσιμο Roadmap

Ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο μικρός μας κίτρινος ήρωας, θα σου κρατήσει συντροφιά σε όλο το ταξίδι!

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

send