logo-print

Δικαστικοί Υπάλληλοι: Συνεχίζονται οι δίωρες διακοπές διαμαρτυρίας έως 20/3

10/03/2020

12/03/2020

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Συνεχίζονται οι δίωρες διακοπές διαμαρτυρίας από Τετάρτη 11/3 μέχρι και Παρασκευή 20/3 2020, καθημερινά από 13.00 έως 15.00, όλων των εργασιών της Γραμματείας (Ακροατήρια και Γραφεία), στα Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια της Αθήνας.

Στις 4-3-2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΟΔΥΕ με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι του ΣΔΥΑ (Πρόεδρος και Γραμματέας). Στην συζήτηση που έγινε, από πλευράς του Υπουργού αναγνωρίστηκαν μεν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και η προσφορά μας στην λειτουργία απονομής της Δικαιοσύνης, αλλά καμιά δέσμευση δεν υπήρξε για την άμεση αντιμετώπισή τους.

Μετά από αυτά, το Δ.Σ. του ΣΔΥΑ στη συνεδρίασή του στις 9-3-2020, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Η αλλαγή της ώρας, από 9.00-11.00 σε 13.00-15.00, έγινε με σκοπό να συμβάλουμε στην αποφυγή του μεγάλου συνωστισμού που παρατηρείται μετά τις 11.00, στα τμήματα που εξυπηρετούν κοινό, δεδομένου του κινδύνου της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όπως ήδη έχει αποφασιστεί, η επόμενη κινητοποίηση θα είναι 3ωρη Στάση Εργασίας, 12.00 με τέλος ωραρίου, την Πέμπτη 19-3-2020 και συγκέντρωση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Για την 3ωρη Στάση θα εκδοθεί ξεχωριστή ανακοίνωση, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΟΔΥΕ για την συμμετοχή και άλλων Συλλόγων της Αττικής, όπως του Πειραιά, των Διοικητικών Δικαστηρίων κ.α., για την μεγαλύτερη επιτυχία της.

Σας καλούμε να στηρίξετε με την ενεργό συμμετοχή σας τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του Συλλόγου και να αγνοήσετε τις ελάχιστες διασπαστικές φωνές που εκφράζονται σε αυτή την κρίσιμη περίοδο εξυπηρετώντας ιδιοτελή και αλλότρια συμφέροντα.

Πηγή: sdya.gr
O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ