logo-print

ΔΣΑ: Επείγουσα ανακοίνωση για τις ψηφιακές υπογραφές

Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση

Επείγουσα ανακοίνωση για τις ψηφιακές υπογραφές εξέδωσε ο Δικηγόρικος Σύλλογος Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

O ΔΣΑ καλεί όσους συναδέλφους έχουν αιτηθεί την χορήγηση ψηφιακής υπογραφής, έχοντας καταβάλει το σχετικό κόστος προμήθειας της ΑΔΔΥ/Usb-token, το χρονικό διάστημα από τον μήνα Μάρτιο του έτους 2020 έως την 23η Δεκεμβρίου 2020 και λόγω της Πανδημίας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στην υπηρεσία για την παραλαβή της ψηφιακής τους υπογραφής, παρακαλούνται έως 8 Ιανουαρίου 2021 να ακολουθήσουν τις κάτωθι οδηγίες, προκειμένου να συντονιστεί η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ και να υλοποιηθούν τα χαμένα ραντεβού τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Είσοδος στην πύλη ΕΡΜΗΣ με κωδικούς taxisnet

1.1 Επιλογή ¨λειτουργίες της Πύλης¨

1.2 Επιλογή ¨Πίνακας Ελέγχου¨

1.3 Επιλογή ¨Διαχείριση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών

1.4 Κλίκ στο πεδίο ¨ΥΠΟΒΟΛΗ¨

2. Κατά τη είσοδό σας στην Πύλη ΕΡΜΗΣ θα εμφανιστεί ο κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗΣ π.χ. ermis_12345678. Τον σημειώνεται γιατί θα σας χρειαστεί στην αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση: psifiakesypografes@dsa.gr με συνημμένο αρχείο ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ ή άδεια οδήγησης νέου τύπου και ΘΕΜΑ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κάτωθι:

ΑΜΔΣΑ (αριθμός μητρώου)/Ονοματεπώνυμο/κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗ/Ημ/νια ή μήνας παλαιού ραντεβού/τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παράδειγμα θέματος:

12345/Αναστάσιος Αναστάσιος/ ermis_12345678 /16-7-2020 ή 7/ 6901234567

Η υπηρεσία θα επεξεργαστεί τα αιτήματά σας με σειρά από την ημερομηνία απώλειά τους και θα προγραμματίσει τον ορισμό νέου ραντεβού για την κατ΄ εξαίρεση εξυπηρέτησή σας, με τους εξής τρόπους: τηλεφωνική επικοινωνία ή sms ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή: dsa.gr
Ερμηνεία κατ΄ άρθρo του ΚΝ 489/1976 περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης"

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Airbnb Η πολεοδομική αντιμετώπιση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

send