logo-print

Θέσεις ασκούμενων δικηγόρων τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού & Εγγυήσεων (Ο.Π.ΕΚ.Ε.Π.Ε)

15/02/2023

15/02/2023

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού & Εγγυήσεων (Ο.Π.ΕΚ.Ε.Π.Ε) δημοσίευσε πρόσκληση για την άσκηση δύο (2) υποψηφίων δικηγόρων.

Αναλυτικά η πρόσκληση αφορά:

Ασκούμενους/ες δικηγόρους οι οποίοι/ες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού Πληρωμών & Ελέγχου Κοινοτικών Προσανατολισμού & Εγγυήσεων – Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για χρονικό διάστημα μέχρι δώδεκα (12) μήνες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο β’ της παρ. 4 του άρθρου 13 του ν. 4194/2013 (Α’ 208), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 του ν. 4745/2020 (Α’ 214), να υποβάλουν την αίτησή τους εντός δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησης (16-02-2023) της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.opekepe.gr.).

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει την Τρίτη 28-02-2023.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συντάσσονται σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα που χορηγεί ο Οργανισμός και υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : athina.rodopoulou@opekepe.gr.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ - ΩΡΑΡΙΟ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ

• Ο αριθμός των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού, έχει οριστεί σε δύο (2) άτομα.

• Το ωράριο της ημερήσιας απασχόλησης των ασκούμενων ορίζεται σε επτάμιση (7,5) ώρες, σύμφωνα με τις ανάγκες της Νομικής Υπηρεσίας. Υπεύθυνος τήρησης και ελέγχου του παρουσιολογίου και εν γένει της άσκησης είναι η Προϊσταμένη της Νομικής Υπηρεσίας του Οργανισμού.

• Η μηνιαία αποζημίωση των ασκούμενων δικηγόρων ανέρχεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ και θα καταβάλλεται βάσει του παρουσιολογίου, από την Διεύθυνση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.. Το παραπάνω ποσό δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις παρά μόνο σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος και θα καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός.

• Η δωδεκάμηνη άσκηση των υποψηφίων δικηγόρων ξεκινά από 06-03-2023 και λήγει 05-03-2024.

• Η άσκηση θα γίνεται στην Κεντρική Υπηρεσία-Νομική Υπηρεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., και στο τέλος της άσκησης θα χορηγείται βεβαίωση στον ασκούμενο από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.. 

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση.

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση
ΕΣΔΑ Κατ΄άρθρο ερμηνεία

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΝΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

send