logo-print

Δίκαιο της Ενέργειας: Ενεργειακές Μεταβολές και Ενεργειακή Κρίση

Διήμερο συνέδριο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Ένδικα Μέσα και Ανακοπές - Β έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ELSA Greece είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει τη διοργάνωση του δεύτερου, διήμερου, εθνικής εμβέλειας Συνεδρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στις 16 και 17 Μαρτίου 2023, με θεματική:

“Δίκαιο της Ενέργειας: Ενεργειακές Μεταβολές και Ενεργειακή Κρίση”

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών (European Law Students' Association/ ELSA) αποτελεί έναν διεθνή, ανεξάρτητο, μη πολιτικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 43 Χώρες και 432 Πανεπιστήμια, με πάνω από 60.000 μέλη.

Η ELSA Greece αποτελεί το παράρτημα της ELSA στην Ελλάδα, με τοπικά σωματεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή. Με όραμα “έναν δίκαιο κόσμο με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πολιτισμική διαφορετικότητα”, η ELSA Greece εργάζεται προσφέροντας στη νομική κοινότητα και, ιδιαίτερα τους νέους και νέες νομικούς, ακαδημαϊκές εκδηλώσεις και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου και κύρους όπως ο Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης υπό την αιγίδα της ΑΕ της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το δεύτερο Συνέδριο της ELSA Greece για το ακαδημαϊκό έτος 2022/23 θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα Ερμής του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Υπό την ακαδημαϊκή υπευθυνότητα της κυρίας Αικατερίνης Ηλιάδου, καθηγήτρια της Νομικής Σχολης του ΕΚΠΑ, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες και παρουσίες σπουδαίων ακαδημαϊκών του χώρου, δικηγόρων και θεσμικών φορέων πάνω σε αυτήν την επίκαιρη και πολύ ενδιαφέρουσα θεματική. Ενδεικτικές επιμέρους θεματικές που θα απασχολήσουν στο συνέδριο είναι οι Συμβατικές σχέσεις Παραγωγών ΑΠΕ & Διαχειριστών, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και η Συνταγματική προβληματική της ενεργειακής μετάβασης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (Ε.Α.Ν.Δ.Α.) και Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Ν.Δ.Ι.Θ.). 

Η φόρμα εγγραφής είναι διαθέσιμη στο elsa-greece.org

Η αστική ευθύνη του οδικού μεταφορέα κατά τη CMR
Ένδικη προστασία για ακίνητο φερόμενο ως "άγνωστου" ιδιοκτήτη - Β έκδοση, Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 19 -

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ

send