logo-print

Ξεκίνησε η δίκη της Γαλλίδας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα 8 της βρέφη

Αποκαλύπτονται στο δικαστήριο οι ανατριχιαστικές λεπτομέρεις της ιστορίας της Dominique Cottrez, η οποία σκότωσε τα 8 της βρέφη, φοβούμενη ότι ήταν ο καρπός της σχέσης με τον πατέρα της

27/06/2015

16/11/2017

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ

Σε μία δίκη που συγκλονίζει τη Γαλλία αλλά και τον κόσμο, η Dominique Cottrez κατηγορείται ότι έπνιξε οκτώ από τα νεογέννητα μωρά της, καθώς, όπως ανέφερε στους ανακριτές, φοβόταν ότι ήταν παιδιά που απέκτησε από αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της.

Η 51χρονη Γαλλίδα δικάζεται με πολλαπλές κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού των ανηλίκων παιδιών της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η υπόθεση της παιδοκτονίας άρχισε να ξετυλίγεται το 2010, όταν τα άψυχα σώματα των βρεφών ανακαλύφθηκαν μέσα και γύρω από το σπίτι της Cottrez.

Δεκάδες ιατροδικαστές και ψυχίατροι, ερευνητές της αστυνομίας και μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος, οι κόρες και τα αδέλφια της, έχει προγραμματιστεί να καταθέσουν στη δίκη, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη.

Η Cottrez ανέφερε στους ανακριτές ότι βιάστηκε από τον πατέρα της, για πρώτη φορά όταν ήταν οκτώ και κατ' επανάληψη από την παιδική ηλικία και την εφηβεία της.

Στη συνέχεια, ως ενήλικη, ανέπτυξε μαζί του μία μακρά, αιμομικτική σχέση, ακόμη και μετά το γάμο της.

Όπως μάλιστα ανέφερε, οι σχέσεις τους έγιναν συναινετικές, καθώς ήταν ερωτευμένη με τον πατέρα της, ο οποίος απεβίωσε το 2007, περισσότερο από ό, τι με τον σύζυγό της.

Η ετυμηγορία για την Cottrez αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: theguardian.com

Σχετικοί Τομείς

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11
Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

send