logo-print

Διαβούλευση επί του σχεδίου δράσης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση 2016 - 2020

Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

11/11/2015

16/11/2017

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11

Διαβούλευση σχετικά με το νέο σχέδιο δράσης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση 2016-2020, μία σημαντική δράση για την ολοκλήρωση της ενιαίας ψηφιακής αγοράς, διεξάγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με την Κομισιόν, το νέο σχέδιο δράσης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση 2016-2020 θα καλύπτει τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πολιτών και των επιχειρήσεων για αποτελεσματικές και φιλικές προς το χρήστη κυβερνητικές υπηρεσίες στην ΕΕ.

Η διαβούλευση επιδιώκει να συγκεντρώσει απόψεις από μεμονωμένους πολίτες, επιχειρήσεις ή ιδιωτικούς οργανισμούς, καθώς και από τις εθνικές / περιφερειακές / τοπικές δημόσιες διοικήσεις.

Οι απαντήσεις θα αναλυθούν από κοινού με τα κράτη μέλη και θα χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί το πεδίο εφαρμογής του νέου σχεδίου, η διασυνοριακή διαλειτουργικότητα των κυβερνητικών υπηρεσιών αλλά και τα βασικά εργαλεία.

Στη διαβούλευση, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 22 Ιανουαρίου, μπορείτε να συμμετέχετε, υποβάλλοντας τις απαντήσεις σας σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε, εδώ.

Ένδικα Μέσα και Ανακοπές - Β έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ