logo-print

WordCamp Athens 2019: Μοναδικές ομιλίες και χρήσιμα εργαστήρια στο συνέδριο για το δημοφιλέστερο CMS στον πλανήτη

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

Το WordCamp Athens 2019, το μεγάλο συνέδριο του WordPress και των τεχνολογιών του διαδικτύου, που διοργανώνεται εθελοντικά από την Ελληνική κοινότητα του WordPress και φέτος στις 18 Μαΐου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το πρόγραμμα του WordCamp Athens 2019 ανακοινώθηκε εδώ και λίγες μέρες και περιλαμβάνει 16 μοναδικές και ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικές με development, δημιουργία περιεχομένου, SEO, ηλεκτρονικό εμπόριο, ασφάλεια, εξυπηρέτηση πελατών, marketing, και πολλά άλλα.

Για πρώτη φορά σε ένα ελληνικό WordCamp, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 4 εξαιρετικά χρήσιμα εργαστήρια σχετικά με την ασφάλεια, τη δημιουργία θεμάτων αλλά και βασικές αρχές SEO.

Τα εργαστήρια είναι δίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα.

Για να δηλώσει κανείς συμμετοχή σε ένα εργαστήριο, χρειάζεται μόνο να έχει αγοράσει το εισιτήριό του και να έχει συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει εδώ. Κάθε συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει μόνο ένα εργαστήριο. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ κάθε εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο 24 συμμετέχοντες.

Γνώρισε τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας του WordPress, μίλησε με τους ομιλητές του συνεδρίου και τους χορηγούς που το υποστηρίζουν. Απόκτησε γνώσεις και δεξιότητες. Μοιράσου, ανακατέψου με το πλήθος, συνάντησε καινούριους φίλους με το ίδιο πάθος για το WordPress και την τεχνολογία στο WordCamp Athens 2019.

Δίνουμε ραντεβού:

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 @Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αλλά & Κυριακή 19 Μαΐου @Found.ation για το contributors day.

Τα εισιτήρια για το συνέδριο θα βρίσκονται για λίγο ακόμη διαθέσιμα εδώ.

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ