logo-print

WordCamp Thessaloniki 2019: Έρχεται σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα

04/10/2019

04/10/2019

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Λίγες μόλις μέρες πριν το WordCamp Thessaloniki 2019 γίνει πραγματικότητα και τα εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα.

Το πρόγραμμα και οι ομιλίες του μεγαλύτερου τεχνολογικού event που διοργανώνεται στη βόρεια Ελλάδα από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με design, development, marketing, blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, machine learning, typography και άλλα ενδιαφέροντα θέματα όπως το performance.

Για δεύτερη χρονιά θα απολαύσουμε και μια συζήτηση πάνελ, αυτή τη φορά με θέμα τη Διείσδυση του WordPress στην Ελληνική αγορά εργασίας.

Ακόμη 3 ενδιαφέροντα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σχετικά με SEO, email marketing και ένα που αφορά αποκλειστικά αρχάριους χρήστες και την κατασκευή ενός ιστοτόπου από το 0.

Όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο, το φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο κτίριο Μ2. Φέτος είμαστε ένα με τη θάλασσα, με 2 ολόκληρους ορόφους να φιλοξενούν τις δράσεις του WordCamp Thessaloniki 2019.

Γνώρισε τους ομιλητές, μάθε περισσότερα για το θεσμό του WP Café που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε ελληνική διοργάνωση και βγάλε το εισιτήριό σου.

Μην ξεχάσεις ότι μπορείς να αποκτήσεις το πορτραίτο σου από τη φωτογραφική ομάδα ψάχνοντας online με το hashtag #WCTHESSportraits και επικοινωνώντας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του συνεδρίου.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, έλα κι εσύ να συνεισφέρουμε στην Κοινότητα του WordPress στο χώρο του ΙΕΚ Άλφα, δηλώνοντας τη συμμετοχή σου εδώ.

Γνώρισε την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και παρακολούθησε ενδιαφέρουσες ομιλίες κι εργαστήρια. Απόλαυσε τον καφέ σου και συνομίλησε με τους ομιλητές και άλλους συμμετέχοντες.

Γνώρισε τις εταιρίες που υποστηρίζουν το event ως χορηγοί και κράτα σφιχτά το τσαντάκι με τα αναμνηστικά swag σου, για να μην ξεχάσεις ποτέ αυτή την εμπειρία!

Πάρε το εισιτήριό σου τώρα!

Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση
Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση