logo-print

Θερινό σχολείο στο Διεθνές Επενδυτικό Δίκαιο από την ELSA Athens

ELSA Athens' Summer Law School on International Investment Law

H διεθνής δικαιοδοσία διασυνοριακών διάφορων εταιριών κατά τον κανονισμό 1215/2012 - ΠΠΠ Νο 7 -
Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ELSA Athens' Summer Law School on International Investment Law

Τριάντα ομιλητές, εβδομήντα συμμετέχοντες, καθημερινές διαλέξεις και διαδραστικά επιστημονικά εργαστήρια συνθέτουν το σκηνικό του φετινού, 6ου ELSA Athens' Summer Law School on International Investment Law, που θα λάβει χώρα ως webinar από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου 2021! Πρόκειται για ένα εντατικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα έξι ημερών με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία εξοικείωσης και εμβάθυνσης στον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο του Διεθνούς Επενδυτικού Δικαίου.

Η ELSA Athens

Η ELSA (European Law Students’ Association) είναι μία διεθνής, ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική και μη πολιτική Ένωση, η οποία απευθύνεται σε φοιτητές Νομικής, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς, ασκούμενους και νέους δικηγόρους έως 30 ετών. Ιδρύθηκε το 1981 στη Βιέννη και έχει ενεργό παρουσία σε 44 χώρες του κόσμου, με δράση που εκτείνεται σε περισσότερα από 350 πανεπιστήμια ανά την Ευρώπη και στελεχώνεται από περίπου 60.000 μέλη, αποτελώντας τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη οργάνωση φοιτητών Νομικής και νέων δικηγόρων στον κόσμο.

Η ELSA Athens αποτελεί το τοπικό παράρτημα της ELSA στην Αθήνα με πάνω από 15 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες (συνέδρια, ημερίδες, εικονικές δίκες, ομάδες νομικής έρευνας, εκπαιδευτικές επισκέψεις, θερινά σχολεία). Στόχος της είναι η συνεισφορά στην εξοικείωση των μελών της με τη νομική επιστήμη, καθώς και η προαγωγή της διεθνούς κατανόησης μέσα από την επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και νομικά συστήματα, σε ένα πλαίσιο κριτικού διαλόγου και επιστημονικής συνεργασίας.

Το ELSA Athens’ Summer School on International Investment Law

Το ELSA Athens' Summer Law School on International Investment Law 2021 διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Athens PIL)υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Λέκτορα της Νομικής Σχολής κ. Αναστάσιου Γουργουρίνη.

Η φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του ΕΒΕΑ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, περιλαμβάνει καθημερινές διαλέξεις και διαδραστικά σεμινάρια, φιλοξενούνται διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να εξοικειωθούν με το διεθνές επενδυτικό δίκαιο, έναν από τους πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενους κλάδους του διεθνούς δικαίου.

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
send