logo-print

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη διαμεσολάβηση σε διαφορά μεταξύ εταίρων

11/08/2015

16/11/2017

Sakkoulas Online A2

Sakkoulas Online A2

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διεξήχθη και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, Διαμεσολάβηση (κατά νόμο 3898/2010)  σε διαφορά μεταξύ εταίρων.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές, Σπύρο Αντωνέλο και Ειρήνη Ματσούκα, στους ειδικά διαμορφωμένους για το σκοπό αυτό, χώρους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.  

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο είναι το πρώτο Επιμελητήριο στην Αθήνα, που υποστήριξε το θεσμό «εξωδικαστικής επίλυσης των αστικών και εμπορικών διαφορών» της Διαμεσολάβησης,  ήδη από τριετίας. Μαζί με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, ίδρυσαν το αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών, «ΑΚΚΕΔ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», στο οποίο μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί άνω των 400 Διαμεσολαβητών. 

Ο θεσμός αυτός, δίνει στην Ελλάδα και παγκοσμίως, τη δυνατότητα σύντομης και εχέμυθης επίλυσης διαφορών, με αυξημένη δεσμευτική ισχύ και με λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και στις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης.

Πηγή: vea.gr

Ναυτικό Δίκαιο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ