logo-print

Πασχαλινά αυγά: Πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εγγυάται ότι είναι κατάλληλα για κατανάλωση; (vid)

Μία σειρά νομοθετημάτων διασφαλίζει ότι οι κότες και τα αυγά τους είναι υγιείς

13/04/2017

16/11/2017

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση

Η διακόσμηση και η βαφή πασχαλινών αυγών αποτελεί μακρόχρονη παράδοση για πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πώς μπορούμε όμως να ξέρουμε αν τα αυγά που αγοράζουμε είναι ασφαλή;

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει εργαστεί σε πολλές νομοθεσίες προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι κότες και τα αυγά τους είναι υγιείς.

Μάθετε τι έχει κάνει η ΕΕ αλλά και πως μπορείτε εσείς να διαλέγετε πάντα τα πιο υγιεινά αυγά για το τραπέζι σας.

Γνωρίζατε ότι:

-Η ΕΕ παράγει περισσότερους από 7 εκατομμύρια τόνους αυγά κάθε χρόνο

-Οι πρώτες σε παραγωγή χώρες είναι: η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και οι πρώτες σε κατανάλωση στον κόσμο είναι: Ιαπωνία, Ελβετία και ΗΠΑ

-Κάθε άνθρωπος καταναλώνει κατά μέσο όρο 200 αυγά το χρόνο

-Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες  και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή καλλυντικών και εμβολίων

Η αοριστία των ανακοπών του ΚπολΔ - Δημοσιεύματα ΕπολΔ Νο 29

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send